Utrechts Centrum voor de Kunsten


Het UCK organiseert cursussen, workshops en activiteiten op maat voor particulieren (en voor bedrijven en instellingen) in de disciplines muziek, dans, theater, musical, schrijven, beeldende kunst, digitale media en fotografie

Ook organiseert het UCK binnen- en naschoolse activiteiten in het basis- en voortgezet onderwijs, organiseert het cursussen voor kinderen in de buitenschoolse opvang (BSO) en is het actief in de wijken.

Het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) is een professionele instelling voor kunst- en cultuureducatie en is behalve in de stad Utrecht ook te vinden in Leidsche Rijn en Vleuten / De Meern, de hoofdlocatie bevindt zich op de Cultuurcampus Vleuterweide. Voor het UCK is Leidsche Rijn-Vleuten / De Meern een bijzonder deel van de stad. Natuurlijk omdat het zo groot is en nog steeds groeit, maar ook omdat wij een instelling willen zijn waar de bewoners van Leidsche Rijn-Vleuten/De Meern en omstreken terecht kunnen voor activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Of je nou jong of oud, beginnend amateur of semi-professional bent.