De Bazuin De Meern

 

De Bazuin De Meern bestaat uit twee gezellige orkesten.

Het harmonie orkest bestaat uit enthousiaste muzikanten van 12 tot ‘80’ jaar, die samen graag leuke muziek willen maken. We streven naar kwaliteit maar het plezier in het samen spelen staat voorop. Het orkest bestaat uit diverse hout- en koper blaasinstrumenten en percussie/slagwerk. Iedereen uit Leidsche Rijn / De Meern die al een muziekinstrument bespeelt wordt van harte uitgenodigd om onze bezetting aan te vullen. Het is de droom van onze dirigent, Frank Bollebakker, om uit te groeien naar een orkest van zeker 80 leden. Dus zie hier de uitdaging!
 

Voor het repertoire van het orkest wordt gekozen voor een zo groot mogelijke variatie. Zowel lichte, moderne nummers als klassieke nummers worden gespeeld. Kom gerust een keer kijken of nog liever: meedoen! Onze optredens zijn o.a. tijdens Koningsdag in De Meern, de avond-4-daagse in het Amaliapark, Adezi-concerten en natuurlijk ons eigen najaars-/voorjaarsconcert.
 

Het leerlingenorkest is een laagdrempelig orkest waar iedereen van 7-77 jaar lid van kan worden. Je volgt (meestal) via ons lessen bij de muziekschool, en als je al een tijdje les hebt gehad, kun je mee spelen en leuke optredens verzorgen! Dit doen we o.a. bij Intratuin en Plattelandswinkel Goes in de kerstperiode,(inclusief kerstmuts) en bij de avond-4-daagse in het Amaliapark en bij de LintwurpieRun in het Maximapark. Onze dirigente is Marion van Miltenburg-Goes, die er altijd een muzikaal feestje van weet te maken.
 

Meer informatie vind je op onze geheel vernieuwde website. Nogmaals; Van harte welkom!